Konuklar Muratpaşa Belediyesi’nde

Muratpaşa Belediyesi’nce düzenlenen Uluslararası Kaleiçi Old Town Festivali start aldı. Kaleiçi Old Town Festivali onur konuğu Küba Büyükelçisi Alberto Gonzales Casals, Konsoloslar Abel Martınez Grandıo, Mayvet Gonzales, Filistin Betlehem Belediyesi Genel Sekreteri Anton Marcos, İtalya’nın İzmir Konsolosu Luıgı Lanuzzı, Arpino Belediye Başkanı Rea Renato, L’aquıla Ticaret Odası Başkanı Augustıno Del Re ve diğer heyet üyeleri, Muratpaşa Belediyesi’ni ziyaret etti.

 

Başkan Uysal ve çocuklar çiçeklerle karşıladı

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ve Muratpaşa Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi Çocuklar Korosu, konukları çiçeklerle karşıladı. Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal tüm konuklarla tek tek ilgilenerek sohbet etti. Muratpaşa Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi Çocuklar Korosu, İngilizce hoşgeldiniz dedikleri konuklar için mini bir gösteri sundu. Çocuklar, konuklara İngilizce şarkılar söyledi.

 

Küba resimleri

Başkan Uysal ve konuklar, Kaleiçi Old Town Festivali onur konuğu Küba’dan ressam Andy Cano’nun resim ve fotoğraf sergisini ziyarete açtı. Muratpaşa Belediyesi fuayesindeki sergi festival süresince açık kalacak. Sergi açılışında konuşan Başkan Uysal; “Küba paylaşımın başkentidir. Festivalimizde ve bugün, bu sergi ile kültürlerini, sanatlarını bizlerle paylaşıyorlar. Kübalı dostlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. Sergi açılışında, gitarla Küba ezgileri de seslendirildi.