GÜL ÇİFTİ BİSİKLETLERİ TANITTI
Yeni eğitim öğretim yılı açılır açılmaz 519 öğrenciye hediye edilecek bisikletlerin tanıtımını Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ile eşi Neşe Gül yaptı. Gül çifti, kızları Lavin ile birlikte deneme sürüşü de gerçekleştirdi. 

“ÖĞRENCİLERİMİZE HAYIRLI OLSUN”
Çocukların hem okula ulaşımını, hem spor yapmalarını, hem de doğa dostu bir nesil olarak yetişmelerini sağlamak amacıyla bu projeyi hayata geçirdiklerin kaydeden Başkan Gül, “Eşim Neşe Hanım ile birlikte bisiklete binerek hemşerilerimize örnek olmak istiyoruz. Bu eğitim öğretim yılında 6 sınıfta okuyan 519 öğrencimize bisiklet hediye edeceğiz. Çocuklarımızın bisikletleri şimdiden hayırlı olsun” dedi. 

“KASKINIZI TAKMAYI UNUTMAYIN”
Neşe Gül ise, “Sağlıklı yaşam için hareket çok önemli.  Çeşitli kurslar ile Kemer’de hanımları harekete yönlendiriyoruz. Hediye ettiğimiz bisikletler ile de çocuklarımızı spor yapmaya teşvik ediyoruz. Bisikletlerin öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Çocuklarımızdan ricamız mutlaka trafik kurallarına uysunlar ve kasklarını takmadan bisiklete binmesinler “ diye konuştu.