AKP’nin kentsel dönüşüm projesini sert bir dille eleştiren Milliyetçi Hareket Partisi Kepez İlçe Başkanı Mehmet Seyyar, “Kentsel dönüşüm rantsal dönüşüm olduğu için Hükümet bu sevdadan vaz geçmez. Bu konuda vatandaşlarımızın uyanık olmalarını istiyoruz” dedi.
 

                 Sorunun tapu, mülkiyet, imar olmadığını belirten Milliyetçi Hareket Partisi Kepez İlçe Başkanı Mehmet Seyyar, Bayrağımızın dalgalanmadığı, Vatanımızın bölündüğü bir ortamda bunların dert olamayacağını belirterek, Göçerler Mahallesinde düzenlenen ve yüzlerce Antalyalının ilgi ile izlediği toplantıda, şunları söyledi:

                 “Sanmayın ki TOKİ sevdasından vazgeçtiler. Bunların gözü doymuyor. Bu sevdalarını da 2014’e ertelediler. Biz MHP olarak vatandaşımızın yanındayız. Onların meselelerinin, onların lehine çözülmesi için mücadele veriyoruz. Gelecekler karşınıza yine atıp tutacaklar ama siz artık her şeyin farkındasınız. Söyleyeceklerine inanmayın. Bunların ki kentsel değil, rantsal dönüşüm. Gözlerini evlerinize, arsalarınıza diktiler. Kepez şu anda rant açısından iştahlarını açıyor. Vaatleri sizin lehinize değil.”

 

                  Gerek Kepez Belediyesi, gerekse Büyükşehir Belediyesi Meclislerinde vatandaşın meseleleri konusunda duyarlı davrandıklarını belirten Milliyetçi Hareket Partisi Kepez ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Grup Sözcüsü Reşat Oktay,” Sizlerde gelin Meclis toplantılarına ve kimlerin samimi olduğunu yakından görün. Biz MHP olarak meselelerinizi kendi meselemiz gibi görüp çözümü için savaşıyoruz” şeklinde konuştu.

 

                                                                                         MHP ANTALYA BASIN BÜROSU