Kepez Belediyesi, kültür, sanat alanında 2009 yılından itibaren düzenlediği etkinliklerin yer aldığı 120 parça tanıtım afişinden oluşan “2009’dan Bugüne Kepez Belediyesi Afişleri” adlı serginin açılışı yapıldı. Erdem Bayazıt Kültür Merkezi’nde düzenlenen açılışa, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Özsoy, Kepez Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Yusuf İşeri, bazı birim müdürleri, Kepez Belediyesi bazı meclis üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.
Kepez ilçesini kültür, sanat merkezi haline getirmek için büyük gayret ortaya koyduklarını belirten Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “5 yıllık başkanlığımız dönemindeki faaliyetlerimizin bazılarının afişleri burada. Bunlardan çok fazlasını Kepez’e kazandırdık. İlçemizin farklı noktalarına açacağımız ‘Semt Kültür Merkezleri’yle de etkinlikleri yayıp daha da çok kişiye ulaştıracağız.” dedi.
Konuşmaların ardından protokol üyeleri, çoğunluğunun 2012 yılı ve sonraki yıllardan olan 120 tanıtım afişinin yer aldığı serginin açılış kurdelesini kesti. Protokol tarafından gezilen sergi, 28 Şubat’a kadar açık kalacak.