Kaymakam Mehmet Ali Özyiğit, kurucu kaymakam olarak 5 yıldır görev yaptığı Kepez’e veda etti. 

İstanbul Bahçelievler ilçesine atanan Antalya Kepez Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, protokol üyeleri ve ilçe halkıyla vedalaşmasının ardından ilçeden ayrıldı. 

Başarılı çalışmaları ve halkla olan yakınlığı ile vatandaşların sevgisini ve saygısını kazanan Kaymakam Özyiğit için kaymakamlık hizmet binasında vedalaşma töreni düzenlendi. Törene Burdur Vali Yardımcılığı görevine atanan Döşemealtı Kaymakamı Mehmet Baygül, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri, belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri, ilçedeki siyasi parti teşkilatlarının yöneticileri, belediye bürokratları, Kepez Muhtarlar Derneği Başkanı Feyzullah Büyükkeleş, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve kaymakamlık çalışanları katıldı.

Kaymakam Mehmet Ali Özyiğit, kaymakamlık binası önünde sıra oluşturan ilçe protokolü ve vatandaşlarla vedalaştı. Kaymakamlık çalışanlarının çiçek takdim ettiği Özyiğit, alkışlarlarla uğurlandı. Daha sonra Mehmet Ali Özyiğit, son kez kaymakamlık lojmanına giderek, ailesiyle birlikte Kepez’den ayrıldı.