Kepez Belediyesi tarafından bu yıl ilki düzenlenen Kepez Kitap Fuarı hafta sonu dolu dolu geçecek. Hafta sonu Kepez Kitap Fuarı imza gününe 90 yazar, söyleşi saatlerine de 15 ünlü yazar katılacak.

Kepez Belediyesi’nin ev sahipliğinde Mimar Sinan Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen Kepez Kitap Fuarı yazarların imza günü ve seminerlerle devam ediyor. Kepez Kitap Fuarı hafta sonu onlarca yazarı okuyucusu ile buluşturacak. 7 Nisan cumartesi günü 46 yazar, 8 Nisan pazar günü yine 46 yazar imza günlerinde kitapseverlerle bir araya gelecek. Yazarlar imza günlerinin yanı sıra düzenlenen söyleşiler ile de okuyucularıyla bir araya geliyor.

Hafta sonu dolu dolu geçecek

Kepez Kitap Fuarı hafta sonu imza günlerinin yanı sıra çok sayıda yazarın söyleşi saatlerine de ev sahipliği yapacak. 7 Nisan cumartesi günü; Necmeddin Şahiner, Demirhan Kadıoğlu, Aziz Erdoğan, Mehmet Çelik, Üstün Dökmen, Sevda Taş, Kadriye Aslan Kırdök, Ceyda Düvenci , 8 Nisan Pazar günü; Nuran Taydaş Çal, Aziz Erdoğan, Serkan Karaismailoğlu, Vehbi Vakkasoğlu, Necmeddin Şahiner, Kemal Hamamcıoğlu, Kahraman Tazeoğlu ve Serdar Tuncer söyleşi saatlerinde kitapseverlerle bir araya gelecek. Hafta sonu Nur Akdemir, ‘Küçük Hayvanlar’ konulu atölye çalışmasıyla Kepez Kitap Fuarına renk katacak. Kepez Kitap Fuarı 152 yayın evi ve 134 yazarı ağırlıyor. 7 günde Kepez Kitap Fuarını 151 bin kitapsever ziyaret etti.