Kepez Belediyesi’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı şenlikleri devam ediyor. Kepezpark Varsak’da gerçekleştirilen şenliklerde, doyasıya eğlenen çocukların atık malzemelerden yaptıkları kıyafetlerden oluşan çocuk defilesi de büyük ilgi gördü.

Kepez’in farklı noktalarında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı şenlikleri büyük bir coşkuyla sürüyor. Şenliklerde çocuklar gün boyunca gönüllerince eğlenme imkanı buluyorlar. 23 Nisan şenlik takvimi Kepezpark Varsak’da devam etti. Kepez’in farklı noktalarında gerçekleştirilen 23 Nisan Şenliklerinde çocukları yalnız bırakmayan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepezpark Varsak’da bulunan Masal Parkı’ndaki kutlamaları kızı Zeynep Hatice ile beraber izledi.

Atık malzemelerden kıyafet

Balon parklar, palyaçolar, çizgi film kahramanlarının kostümlerini giymiş animatörler, tahta bacaklar, yüz boyama, sihirbaz gösterileri ile gönüllerince eğlenme imkanı bulan çocuklar, okulların da çok özel gösterilerle katıldıkları şenlikler de doyasıya eğlendiler. Yüzbaşı Mustafa Ertuğrul İlkokulu öğrencilerinin velileriyle birlikte hazırladıkları atık malzemelerden oluşan kıyafet defilesi büyük ilgi çekti. Öğrencilerin sınıf öğretmenleri Nefite Şalvarlı ile birlikte tasarlayıp ürettikleri atık malzemelerden oluşan kıyafetler, her atığın çöp olmadığına vurgu yaptı. Poşetler, meşrubat ve su şişesi kapakları, kağıt, karton, bardak ve sağlık malzemelerinden üretilen 110 kıyafeti sergileyen 30 çocuğun heyecanları ise yüzlerine yansıdı.

Tütüncü, mutluluklara ortak oldu

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 23 Nisan şenlikleri için çok özel gösteriler hazırlayan çocuklara teşekkür etti. Belediye hizmetlerinde çocuk ve gençlerin önceliğine değinen Başkan Tütüncü, “Sizler bizim için çok değerlisiniz. Çocukların mutluluğu bizler için çok önemli. İşte bu anlayışla bütün çabalarımız sizler içindir. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın mutluluğuna bugünde ortak olmak istedik. Hepinizi çok seviyorum” dedi. Kepezpark Varsak, Masalparkı’nda düzenlenen 23 Nisan Şenlikleri gün boyunca devam etti.