Kepez Belediyesi’nin, ortaokul ve liseler arası 2. Bayanlar Bahar Voleybol Turnuvası’nda maç heyecanı başladı. Başkan Hakan Tütüncü de turnuvanın açılış maçlarını izledi.

Karnaval havasında başlayan ve geçtiğimiz Cuma günü açılışı yapılan turnuvanın ilk gününde, ortaokul takımları sahaya çıktı. Ortaokulların 5. ve 6. Sınıf takımları, gruplarındaki ilk maçlarını oynadılar. 
Lise takımlarının grup maçları ise Perşembe günü başlayacak. Antalya merkez ilçelerdeki liseler ve Kepez’deki ortaokullar arasında organize edilen turnuvanın ilk günü şölen havasında geçti. Aynı anda 3 maçın oynandığı Kepez Arena’nın küçük salonunda, onlarca sporcu renkli bir görüntü oluşturdu. 

Tütüncü maçları izledi

Gençlerin, çocukların, özellikle de kız çocuklarının sporla buluşmasına büyük önem veren Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de turnuvanın açılış maçlarında, geleceğin filenin sultanlarını yalnız bırakmadı. Bir süre maçları izleyen Başkan Tütüncü, daha sonra sahaya inerek takımlara başarılar diledi. Öğrencilerle sohbet eden Tütüncü, “Kepez’i, amatör spor, gençlik, eğitim, kültür ve sanat şehri haline getireceğiz, diye bir vizyon ortaya koymuştuk. O vizyonun en güzel yansıması bu sahada görüyoruz. Şölen havasında geçen bu turnuvada kızlarımız hem spor yapıyor, eğleniyor hem de arkadaşlarıyla güzel bir sosyal ortamı paylaşıyor.” açıklamasını yaptı. 

Başkan Tütüncü, öğrencilerle günün anısına fotoğraf çekilmesinin ardından salondan ayrıldı. Kepez Belediyespor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu da ziyarette Tütüncü’ye eşlik etti. 

35 takım 76 maç oynayacak 

Turnuva, Antalya Valiliği, Kepez Kaymakamlığı, Kepez Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Kepez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Sabah Akdeniz Gazetesi işbirliği ile düzenleniyor. 
Turnuvada, Liselerden 18, ortaokullardan 17 olmak üzere 35 takım mücadele ediyor.
Liselerden 210, ortaokullardan 204 olmak üzere toplamda 414 sporcunun katıldığı turnuvada, 76 maç oynanacak. Turnuva, 10 Mayıs’taki final maçları ve kupa töreniyle sona erecek.