Kepez Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Şehir Buluşmaları’ Sivil Toplum Kuruluşları (STK) ile devam etti.

Kepez Belediyesi’nin ‘Şehir Buluşmaları” programına STK ile hemşehri dernekleri konuk oldu. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün ev sahipliğinde Mimar Sinan Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen buluşmaya Kepez Kaymakamı Hamdullah Suphi Özgödek, AK Parti Kepez İlçe Başkanı İbrahim Ethem Taş, belediye meclis üyeleri, Kepez Muhtarlar Dernek Başkanı Feyzullah Büyükkeleş, hemşehri dernekleri ile ilçedeki sivil toplum ve gönüllü kuruluşlarından 350 davetli katıldı.

Buluşmada Kepez Kaymakamı Hamdullah Suphi Özgödek, kamu yönetiminin başarısını belirleyen önemli faktörlerden birisinin de bölgedeki sivil toplum kuruluşları olduğuna dikkat çekti.

Tütüncü: “Salonda Türkiye ve Antalya’nın güzellikleri var”

Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Bu salonda Türkiye’nin ve Antalya’nın dört bir yanının güzelliği var. Sporcularımızdan engellilerimize, hemşehri derneklerimizden cami yaptırma yaşatma derneklerimize, eğitimden kültüre, sanat ve şehit ailelerimize kadar bütün sivil toplum kuruluşlarımızın gönüllülerini yemekte görmek büyük bir mutluluk” diye konuştu.

“Gönülden gönüle bir yol kuruyoruz”

Şehir buluşmalarında kentin, ilçenin kanaat önderleriyle, STK ve kamu kurumlarının temsilcileriyle çeşitli zamanlarda bir araya geldiklerine işaret eden Tütüncü, “Aslında büyük bir aile olduğumuza vurgu yaptığımız şehir buluşması toplantılarında gönülden gönüle bir yol kuruyoruz. Bir şehirde yaşayan insanlar, aile olma şuuruna sahip olmuşlarsa orada birlikte, beraber yaşaya bilme kültürünü en iyi şekilde ortaya koyabilirler. Yeri geldiğinde önemli başarılara imza atabilirler ya da ihtiyaç duyulduğu vakit ulusal zorluklara birlikte göğüs gerebilirler” dedi.

“STK’larla beraber olmak bizim için onurdur”

Başkan Hakan Tütüncü, “Birliğimiz; beraberliğimizi ve kardeşliğimizi aynı ortamda güzel bir şekilde yaşama, birbirimizle zenginleşme anlayışımızı güçlendiren bir husus olur.” diyerek sözlerini şöyle sürdürdü: “Sivil toplumun her noktasıyla bugüne kadar bunu başarabilmeye gayret ettik. Allah şükürler olsun geride bıraktığımız zaman zarfında birbirimizle tanış, arkadaş ve kardeş olduk; birbirimizi bütünledik, birbirimizle zenginleştik. STK’larımızın davetlerine koşa koşa icabet ettik. Derneklerimizle, sendikalarımızla, sivil toplumun gönüllü kuruluşlarıyla beraber olmayı kendimiz için onur saydık.”