Milliyetçi Hareket Partisi Antalya Kadın Kolları Başkanı Havva Karakullukçu ve yönetiminin şehit ailesi ziyaretinde duygusal anlar yaşandı. Şehit annesi Günay Sönmez, AKP iktidarının eli kanlı canilerle pazarlık masasına oturmalarını içlerine sindiremediklerini belirterek, “ Tamam artık başka analar ağlamasın ama bebek katilinin ayağına giderek çözüm bulduklarında benim kınalı kuzum geri gelecek mi?” diye iktidara sitem etti. 

                   Şehit Uzman Çavuş Erdoğan Sönmez geçtiğimiz yılın Eylül ayında Şırnak’ın Beytüşşebap İlçesi’n de güvenlik noktalarına teröristlerce uzun namlulu silahlar ve roketatarlarla düzenlenen saldırı sonucu şehit düşmüştü. Milliyetçi Hareket Partisi Antalya Kadın Kolları şehit ailelerini sadece Şehitler Günü’nde değil, yılın her günü ziyaret etmeyi sürdürüyor. 

                   Milliyetçi Hareket Partisi Antalya Kadın Kolları Şehit Sönmez’in Kepez ilçesinde bulunan balkonunda Türk Bayrağının dalgalandığı eve geldiğinde Şehit anasının haykırışları karşısında duygu seline büründü. Kadın Kolları Başkanı Havva Karakullukçu, ateşin düştüğü yeri yaktığını ve Türkiye’de bir çok evde bu ateşin hiç sönmediğini belirterek, “ Şehit ailelerine sabır dilemekten ve onları yalnız bırakmamaktan başka bir şey elimizden gelmiyor. Her gittiğimiz şehit evinde söz bitiyor. Evlatlarının şehit düştüğü günlerde kalabalıktan ve süslü sözlerden geçilmiyor. Aileler ise yalnız kaldıklarında acıyı daha yakından hissetmeye başlıyor. Biz MHP’li kadınlar olarak onların her zaman yanında olarak, acılarını paylaşmaya gayret ediyoruz. En çok da, çözüm süreci adı altında bebek katiliyle pazarlıklar yapılması içlerine sinmiyor.” Dedi. 

                   Şehit Uzman Çavuş Sönmez’in annesi Günay Sönmez ise, oğlunun öldüğüne hala inanamadığını, o günden beri yemekten içmekten ve uykudan uzak kaldıklarını dile getirdi. 

                                                                                                                      MHP BASIN BÜROSU