Sosyal ve kültürel etkinlikleriyle Antalya’da bir çok kuruma öncülük eden Konyaaltı Belediyesi, 2014’te de bir birinden farklı etkinliklere yer veriyor. Konyaaltı Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, 40’ı bayan 60 üyesiyle Antalyalı sanatseverlerin karşısına çıktı. Konyaaltı Belediyesi Feslikan Salonu’nda gerçekleştirilen konsere müzik severler büyük ilgi gösterdi. 

 “Yeni Yıla Merhaba” konseriyle yılın ilk konseri için sahne alan Türk Sanat Müziği Korosu, bir birinden güzel şarkıları Antalyalılar için seslendirdi. Farklı meslek gruplarından oluşan Konyaaltı Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, müziğin ritmini tamamen amatör bir ruh ile müzik severlere aktardı.

Zehra Özçelik’in şefliğinde sahne alan koro yılın ilk konserinde, solist Hatice Sanlav “Kapıldım gidiyorum bahtımın rüzgârına”, Meral Memişoğlu “Zehretme hayatı bana cananım”, Sait Öcal “Nar tanem bir tanem” gibi şarkıları seslendirirken, “Gül dalında öten bülbül olsam, Bunca güzel içinde birisi var ki, Evlerin önü handır” gibi bir birinden değerli eserlerde yine sanatseverler için Konyaaltı Belediyesi Feslikan Salonu’nda hayat buldu.