Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistemler Dairesi Başkanlığı, Konyaltı ve Lara Bölgesinde oturan vatandaşlardan gelen istekleri yerine getirdi. Konyaaltı ve Lara bölgesinde oturan Antalyalılar, 600A tabelasını taşıyan şehir içi otobüs ile direkt olarak havaalanına ulaşabilecek. Her saat başı karşılıklı olarak havaalanı ve Sarısu’dan kalkan araçlar; Konyaltı ve Lara bölgesi üzerinden aktarmasız olarak direkt Antalya Havaalanı’na sefer yapıyor. İlk seferine sabah saat 06.00’da Sarısu’dan kalkış yaparak başlayan şehir içi otobüsler, gün boyu hizmet veriyor.
600 A KONYALTI  LARA HAVAALANI GÜZERGAHI
Sarısu Depolama Merkezi- Atatürk Bulv.- Antalya Spor Kavşağı- Konyaltı Cad.- Cumhuriyet Cad. ( Kalekapısı) – Şehit Binbaşı Cengiz Toytunç Cd.- İsmet Paşa Cd.- Atatürk Cd.- Işıklar Cd. – Metin Kasapoğlu Cd.- İsmet Gökşen Cd. – TekelioğluCd.- Barınaklar Bulv. Rauf Denktaş Bulv.- Kardeş Kentler Cd. Havaalanı varış. 
Havaalanından dönüş yapan araçlar da Kardeş Kentler Cd.- Rauf Denktaş Bulv- Barınaklar Bulv.- Tekelioğlu Cd.- İsmet Gökşen Cd.- Metin Kasapoğlu Cd.-  Burhanettin Onat Cd.- Balıkçıoğlu Cd.- Cebesoy Cd. Adnan Menderes Bulv.- Yener Ulusoy Blv-100.Yıl Blv.- Antalya Spor Kavşağı – Atatürk Blv-güzergahını izleyerek Sarsu Depolama Merkezi’ne ulaşıyor.

Antalya Büyülşehir Belediyesi