Küresel salgın ilan edilen koronavirüse karşı Büyükşehir Belediyesi ekipleri ilaçlama ve dezenfeksiyon işlemine aralıksız devam ediyor. Hijyen tedbirlerini en üst seviyede tutan Büyükşehir Belediyesi ilçelerde de ilaçlanmadık cadde ve sokak bırakmıyor.

HİJYEN TEDBİRLERİ ÜST SEVİYEDE

Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Çevre Sağlığı Şube Müdürlüğü ekipleri tüm dünyayı saran Korona virüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında kent merkezi ve ilçelerde gece gündüz temizlik seferberliğini sürdürüyor.

CADDE VE MEYDANLAR YIKANIYOR

Toplum sağlığını korumak adına tedbir amaçlı dezenfekte işlemlerine yoğunluk veren Antalya Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin çalışmalarında cadde ve meydanlar arazöz ve tankerlerle yıkandı, süpürge araçlarıyla temizlendi ve dezenfeksiyon ekibi tarafından ilaçlandı.

TOPTANCI HALLERİ TEMİZLENDİ

Çalışmalar kapsamında Büyükşehir Belediyesi Otogar, Toptancı Hal, Demre ve BeymelekToptancı Hallerindede dezenfeksiyon işlemi yaptı. Komisyoncu dükkanları, ardiyeler, depolar, yazıhaneler, paketleme ve işleme tesisleri dezenfekte edildi. İlçede ayrıca meydan, ara cadde ve sokaklar koronavirüse karşı ilaçlandı.