Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kumluca’ya bağlı Beykonak Mahallesi sahilinde başlatılan Eko Kumul Park Sahil Projesi tamamlandı.

Kumluca ilçesi Beykonak Mesire Alanı’nda çalışmalar tamamlandı. Alanda daha önce bulunan ve çoğunun kullanımda olmadığı ahşap deniz obaları ve seralar yüzünden Kumlucalı vatandaşlar sahilden yeterince istifade edemiyordu. Büyükşehir Belediyesi’nin alanın doğasını koruyarak, beton yapılaşma olmadan gerçekleştirdiği projeyle bölge halkının uzun yıllar faydalanacağı bir tesis kazandırıldı. Projenin içinde yer alan rekreasyon alanları, mesire alanı, tema bahçesi, çocuk oyun alanları, plaj üniteleri ve macera parkı ile vatandaşlar doğal ortamda rahat ve huzurlu zaman geçirebilecek.

Batı Antalya’nın en büyüğü

Kumul Park Mesire Alanı, Batı Antalya’daki en büyük alana sahip günübirlik tesis ve mesire alanı olarak hizmet verecek. Proje alanında halkın sosyal ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri ve yazın denize girip piknik yapabilecekleri sosyal tesisler, restoran, kafeterya, şezlonglar, büfe, mescit, tuvaletler, piknik alanı, kamelyalar, banklar, spor aletleri ve çocuk oyun alanları bulunuyor.