LÖSEV’in yardım tırı, Muratpaşa Kent Meydanı’nda lösemili çocuklar ve aileleri ile buluştu. Buluşmaya ev sahipliği yapan Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, tüm lösemili çocuklara acil şifalar diledi ve hediyeler verdi. 

Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı’nın  (LÖSEV) “Anadolu’ya Tır Dolusu LÖSEV Yardımı” projesi kapsamında Antalya’ya gelen yardım tırı, Muratpaşa Kent Meydanı’nda lösemili çocuklar ve aileleri ile bir araya geldi. LÖSEV yetkilileri, içerisinde gıda, tekstil, kırtasiye, oyuncak, mobilya, beyaz eşya gibi birçok yardım malzemelerini LÖSEV’e kayıtlı Antalya’daki ailelere ihtiyaçlarına göre dağıttı.  Lösemi hastalığı hakkında da bilgilendirme broşürlerini vatandaşlara dağıttıklarını belirten yetkililer, amaçlarının ihtiyaç sahihi lösemili çocuklar ile ailelerin yüzlerini biraz olsun güldürmek olduğunu belirtti.

LÖSEV yardım tırına ev sahipliği yapan Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, yardım almaya gelen lösemini çocuklar ve aileleri ile yakından ilgilendi. Çocuklara çeşitli hediyeler veren Başkan Evcilmen, “Sizleri bu zor süreçte mutlu görmek, bizleri de mutlu ediyor. Çocuklarımızın bu hastalığı yeneceğine ve sağlıklarına geri kavuşacakları yönünde dualarımız ve kalbimiz sizinle. Tüm çocuklarımıza acil şifalar diliyorum” dedi.  LÖSEV’in yardım tırından ve Başkan Evcilmen’den hediyelerini alan lösemini çocuklar büyük sevinç yaşarken, aileler Muratpaşa Belediyesi’ne ve LÖSEV yetkililerine teşekkür etti.