Milliyetçi Hareket Partisi Antalya İl Kadın Kolları Teşkilatı 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü şehit anaları ile birlikte kutladı.

                   Konyaaltı Kültür Park’da bir restaurant’ da bir araya gelen MHP’li kadınlar kenetlenerek, birlik ve beraberlik örneği sergiledi. MHP Antalya Kadın Kolları Başkanı Havva Karakullukçu, kadınların senede bir gün değil, her gün hatırlanması gerektiğini dile getirdi.

                   Kadın Kollarının düzenlediği etkinliğe, MHP MYK Üyesi Hüseyin Yıldız, eski Milletvekillerinden Nesrin Ünal, İl Başkanı Osman Çetin, İl yönetimi, Muratpaşa Kadın Kolları’nın yanı sıra şehit aileleri ve  oldukçakalabalık Antalyalı kadınlar katıldı.

                   Yemekli toplantıda konuşan Milliyetçi Hareket Partisi Antalya İl Başkanı Osman Çetin sözlerine, “Elleri öpülesi annelerim, Türklük davasının sancaktarları değerli hanım kardeşlerim,Türklük davasının sancağını bizlerden devir alacak Asenalar” diye başlayarak, şunları söyledi:

                   “Yakın tarihimize kadar batı kültüründe, doğu kültüründe ve diğer milletlerde kadının bırakınız ikinci sınıf olmasını bir eşya kadar değeri yokken tarihimizde Türk kadını her dönem erkeğinin yanında ve baş tacı olmuştur. Hayatımızın doğumdan ölüme her anında varlıklarıyla onurlandığımız, ihtiyacımız olduğunda desteklerini esirgemeyen, eğiten, bizi biz yapma yolunda yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren fedakar kadınlarımızın dünya kadınlar gününü kutluyorum.”

                   Milliyetçi Hareket Partisi Antalya İl Başkanı Osman Çetin sözlerini Mustafa Kemal Atatürk ün,”Ey kahraman Türk kadını, sen yerde sürüklenmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın” cümlesiyle tamamladı.