Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayları, AYÇOV’ un Güç Birliği toplantısında Sivil Toplum Kuruluşları ile bir araya geldi. MHP’li Belediye Başkan Adayları STK yöneticilerine projelerini anlattı.

               YÇOV Başkanı Canan Tungar’ın başkanlık ettiği toplantıya, Milliyetçi Hareket Partisi Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kemal Çelik, MHP Kepez Belediye Başkan Adayı Murat Dinç, MHP Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Cengizhan Gököz ve MHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Serhat Kamaç  ve Sivil Toplum Kuruluşlarının yöneticileri katıldı.

 

                Antalya’yı yeni bir yönetim modeli ile yöneteceklerini belirten Milliyetçi Hareket Partisi Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kemal Çelik, bu yönetim modelinin için STK’lar ile birlikte özel sektörün ve üniversitenin de yer alacağını vurgulayarak, şunları söyledi:

 

               “Antalya’yı Antalya’dan, Antalya’nın dinamikleri ile birlikte yönetmemiz gerekiyor. Sivil Toplum Kuruluşlarını, hizmetleri engelleyen, Belediye’yi mahkemeye veren kuruluşlar olarak görürsek, bugünden bir farkımız olmaz. Kent Konseyi’ni aynı çatı altında buluşturacağız. Kuracağımız Koordinasyon ve Planlama Kurullarında STK’lar temsilcileri ile mutlaka yer alacaktır. Onların projeleri ve görüşleri belediye meclis toplantılarında ele alınacak ve desteklenecektir.”

 

                MHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kemal çelik’ten sonra söz alan MHP Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Cengizhan Gököz, MHP Kepez Belediye Başkan Adayı Murat Dinç ve MHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Serhat Kamaç’da STK yöneticilerine yapacakları hizmetler ve projelerle ilgili bilgi verdiler.

 

               AYÇOV Başkanı Canan Tungar’ da, MHP’li Belediye Başkan Adaylarına teşekkür ederek, “Antalya ile ilgili projelerinizde Antalyalılara da yer vermeniz inanılmaz güzelliktedir. Her projeniz içinde Antalya’nın nabzı sayılan Sivil Toplum Kuruluşlarına da yer ve önem vermeniz için de ayrıca teşekkür ederim. İnşallah seçilirsiniz ve bu güzel projelerinizi hayata geçirirsiniz. Sivil Toplum Kuruluşları olarak bizler her zaman destekçiniz olacağız” dedi.