Milliyetçi Hareket Partisi Antalya İl Teşkilatı hafta sonunu vatandaşlarla istişare yaparak geçirdi. İl Başkanı Osman Çetin,” Sözleri din iman, icraatları yalan talan ve ihanet olanları korku sardı” dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyeleri Kemal Çelik, Hüseyin Yıldız, Antalya İl Başkanı Osman Çetin, İl Kadın Kolları Başkanı Havva Karakullukçu, İl Yönetimi ilk olarak MHP Finike İlçe Teşkilatı’nın düzenlediği Bahar Şenliği’ne katıldı. MHP Antalya İl Başkanı Osman Çetin pikniğe katılanlara hitaben yaptığı konuşmasında, “Milletin sabrı tükendi. Finike başta olmak üzere tüm ilçeler de belediye başkanlıklarını alarak Antalya Büyükşehir Belediyesini kazanacağız. Bunun içinde çok çalışılması gerekiyor. Biz sizlere güveniyoruz. İlk sandıkta zafer MHP’nin olacaktır” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Heyeti daha sonra geleneksel şenliklerini düzenleyen Konyalılar Derneği’nin pikniğine uğradı. Pikniğe katılan vatandaşlar MHP’lilere yoğun ilgi gösterdi.

Burdurlular Derneği’nin Pikniğine de katılan MHP Antalya İl Başkanı Osman Çetin, burada yaptığı konuşmasında, “Vatanımız üzerine oynanan senaryolara, Milli Değerlerimize düzenlenen saldırılara Türk Milletinin izin vermeyeceğini her gittiğimiz yerde görüyoruz. Türk Milletinin kimseyle bir sorunu yok. Bizler kardeşçe şenliklerimize, pikniklerimizde buluşuyoruz. Ayrımcılık yapmaya kalkışanlara vatandaşımız en güzel cevabı bu birlik ve beraberlikleriyle veriyor” şeklinde konuştu.