MHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Serhat Kamaç’ın aday tanıtım toplantısı gövde gösterisine döndü. Kalabalığın salona sığmadığı toplantıda konuşan Milliyetçi Hareket Partisi Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kemal Çelik, “Dünya kenti dediğimiz Antalya’mızın yıllardır çözülemeyen alt yapı faciası ortadadır. Deniz için Antalya’ya gelen turistler neredeyse kara da su ile ağırlıyoruz” dedi.

 

                AKM’ de düzenlenen aday tanıtım toplantısına, MHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kemal Çelik’in yanı sıra, MHP MYK Üyesi Karaman Milletvekili Hasan Çalış, MHP Antalya eski Milletvekilleri Osman Müderrisoğlu, Nesrin Ünal, MHP Antalya İl Başkanı Osman Çetin, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Cengizhan Gököz, MHP Döşemealtı Belediye Başkan Adayı  Erdoğan Çetin,MHP Antalya Kadın Kolları Başkanı Havva Karakullukçu, MHP Konyaaltı  İlçe Başkanı Mehmet Ali Palabıyık, Antalya Ülkü Ocakları Başkanı  Serkan Uysal ve çok sayıda partili katıldı.

 

                 2013-2014Eğitim ve Öğretim yılının ikinci yarıyılının başında öğrencilerin ve öğretmenlerin gelecekle ilgili kaygılarının her geçen gün arttığını ifade ederek sözlerine başlayan MHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kemal Çelik,”AKP hükümeti milli eğitim sisteminin ahengini bozmakla kalmamış, yarınlarımızı sabote etmiştir. Bugün, eğitim ve öğretimdeki millilik vasfı küllenmiş ve karartılmıştır. Öyleki, çocuklarımızın Türküm, Doğruyum, Çalışkanım demesi bile yasaklanmıştır. Bu durum milli bekamız ve milli varlığımız açısından ilave riskler doğurmuştur. Taktıkları kol saatinin fiyatı 700 bin lirayı bulan Bakanlar her şeye layıktır fakat öğretmenlerimizin karın tokluğuna çalışmaya talip olmaları bile çok görülmektedir.” dedi.

 

              

Antalya’nın alt yapı sorununa dikkat çeken Milliyetçi Hareket Partisi Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kemal Çelik, konuşmasını şöyle sürdürdü:

 

                “Çözülemeyen alt yapı faciası sebebiyle Antalya’nın tüm gazete manşetlerinde daima sel felaketi ile haber sütunlarını işgal ettiğini de görüyoruz. Neredeyse deniz için ülkeye gelen turisti, daha karada su ile ağırlıyoruz…

Otoyolları, caddeleri, sokakları inceleyiniz neredeyse doğru konumlandırılmış bir tane gider mekanizması yok, Altyapı faaliyetleri açısından planlanmamış bir Antalya ile karşı karşıyayız. Sadece günü kurtarmak ile yönetilen bu şehirde 4 mevsim turizm fikri sırf alt yapı tıkanıklığı ve yetersizliği sebebiyle hayata geçirilemiyor.Bugün, imar sorunları sebebi ile doğalgaz kullanımından kaçınan bir şehir ile karşı karşıyayız.Kent kirliliğinden tutun da kullanmadığı doğalgazın parasını ödeyen bir Antalya elbette sistemli olarak sorunlarını çözememiş bir Antalya’dır.Diğer yandan 2B problemi ile tasniflenmesi mümkün olmayan toprak anlayışının vatandaş hanesine zarar yazdığını gördüğümüz gibi bu meselelerin rantiye mantığı ile planlandığına şahit oluyoruz.Halbuki Antalya tarih tarafından ortaya koyulmuş bir şehir ve bizden önce yaşamış herkesin ortak eseri.Şu anda bu eser yani turistik katma değerimizi sağlayan bu miras, neredeyse rantiye kafası ile talan ediliyor.Hayır efendim, Eğer imar planlaması yapılacaksa bu bir şehri katlederek değil onu geleceğe taşıyacak bir planlama ile halkımızla birlikte yapacağız. Antalya turizm manasında her tür turizme hizmet verecek bir kültür coğrafyası, Buna Kültür turizminden tutun da, yaz turizmine kadar her örneği sığdırabiliriz. Ancak Bu Planlama için kafa karışıklığı yaşamayan bir şehir ve bütünleşmiş bir Antalya şart… O halde Antalya’da var olan dinamikleri harekete geçirmek için göreve talip olmak temel prensibimizdir. Antalya mutlulukların, hayallerin ve insanlığın geleceğinin kentidir… Çünkü Antalya, Antalyalı olmayan herkesin zihninde mutlu olmak için geldiği yüksek yaşantı ve mutluluk hedeflediği bir kent. Gel gelelim merkezi iktidardan emir alarak, rant uğruna kendi kenti ile kavga edip, tüm şehrimizin mutluluğunu yok eden bir belediye dönemi de gördü bizim Antalya’mız.”

 

                  Konyaaltı sahilini rantiyecilerin değil bütün vatandaşların sahili özgürce ve güvenle kullanabileceklerini belirten MHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Serhat Kamaç’da, “ Ülkemizde yaşayan vatandaşlarımız yağmur yağsın diye dua ederken, Konyaaltı’nda yaşayan vatandaşlarımız yağmur yağmasın diye dua ediyor. Niye biliyor musunuz? Yağmuru sevmedikleri için değil, evleri su bastığı için, yollarda gidemediği için, can güvenliği olmadığı için sevmiyor” şeklinde konuştu.