Milliyetçi Hareket Partisi Antalya Kadın Kolları Başkanı Havva Karakullukçu ve yönetimi Huzurevin de kalan yaşlıları ziyaret etti.

 

                  Yeni yetişen gençliğin gelişmesi uğruna yıllarını tüketen, yeni nesillere gelenek, görenek ve ananelerimizi aşılayan yaşlılarımıza gereken değeri her zaman vermemiz gerektiğini belirten Milliyetçi Hareket Partisi Antalya Kadın Kolları Başkanı Havva Karakullukçu, bunların kişisel duyguların ötesinde toplumsal bir görev olduğunu vurgulayarak, şöyle konuştu:

 

                  “Ne mutlu bizlere ki, millet olarak yaşlılarımıza hürmet ve sevgi beslemeyi  onlara hizmet sayan bir geleneğin mensuplarıyız. Bu geleneğimizin sürdürülmesi geleceğimizin muhafazası bakımından hayati bir önem taşımaktadır. Yaşlılarımız geleceğimize ışık olan meşalelerdir. Genç nesillerimiz yaşlılarımızı senenin bir haftasında değil, yılın tamamında onlardan ilgilerini esirgememelidirler. Millet olarak, yaşlı vatandaşlarımızın kimseye muhtaç olmadan hayatlarını devam ettirebilmelerinin sorumluluğunu taşımalıyız. Geleceğimize ışık tutan tüm yaşlılarımızın ellerinden saygı ile öpüyoruz.”

 

                  Milliyetçi Hareket Partisi Antalya Kadın Kolları yönetimi daha sonra Huzurevi’nde kalan yaşlılarımızın ellerini öperek onlara değişik hediyeler verdi.

 

                                                                                                  MHP BASIN BÜROSU