Türk Polis Teşkilatı’nın 173. Kuruluş Yıldönümü Antalya’nın Kumluca ilçesi’nde çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Türk Polis Teşkilatı’nın 173. kuruluş yıldönümü ve polis bayramı Kumluca ilçesi’nde çeşitli etkinliklerle kutlandı. Etkinlikler, Kumluca Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı önünde çelenk sunumu ile başladı. Kumluca İlçe Emniyet Müdürü Cemil Doğan, tarafından Atatürk büstüne çelenk sunuldu. Daha sonra ilk ve orta dereceli okullar arasında düzenlenen şiir, kompozisyon ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere protokol üyeleri tarafından hediyeleri verildi.

Cumhuriyet Meydanındaki törenlerden sonra İlçe Emniyet Müdürlüğüne geçildi. İlçe Emniyet Müdürü Cemil Doğan ve Polisler tarafından tebrikler kabul edildi.

Daha sonra Mimar Sinan Okulu Minik Kalpler Ana Sınıfı Öğrencileri tarafından polislere ve törene katılımcılara gül takdim edildi. Mimar Sinan Minik Kalpler Ana Sınıfı Öğrencileri ve Öğretmenleri Sibel Güzel tarafından hazırlanan pasta kesildi.

Protokol Üyeleri Minik Kalpler Ana Sınıfı Öğrencilerinin okuduğu şiirlerle duygu dolu anlar yaşadı. Öğrenciler, Sakarya, Bu Vatan Kimin, Mustafa Kemal’in Kağnısı, Bayrak ve doğa şiirleri okudu.