Bölgesel Amatör Lig’in 21.haftasında Muratpaşa Belediyespor, sahasında Kumluca Belediyespor’u 3-1 mağlup ederek haftayı galibiyetle kapattı.

Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta mücedele eden Muratpaşa Belediyespor, Mustafa Çetin Kaya Stadı’nda oynanan karşılaşmada Kumluca Belediyespor’u 3-1 mağlup etti. Maça hızlı başlayan konuk ekip Kumluca Belediyespor, ilk dakikada Zeki Yıldıray Çetin ile 1-0 öne geçti. Yediği golün etkisinden çabuk kurtulan Muratpaşa Belediyespor 17. dakikada Enver Ekinci’nin golüyle dengeyi sağladı. Rakip kalede ataklarını sıklaştıran ve oyunu rakip sahaya yıkan Muratpaşa Belediyespor 45. dakikada Ahmet Maran’ın golüyle 2-1 öne geçti ve ilk yarı bu sonuçla tamamlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında rakip kaleye gol için yüklenen Muratpaşa Belediyespor aradığı golü 60. dakikada Ahmet Maran ile buldu ve farkı 2’ye çıkardı. 61. dakikadan sonra iki takımda bulduğu pozisyonları değerlendiremeyince karşılaşma Muratpaşa Belediyespor’un 3-1 üstünlüğüyle tamamlandı. Muratpaşa Belediyespor aldığı bu sonuçla puanını 30’a çıkararak ligde 8. sıraya yükseldi. Karşılaşma sonrası Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen ve Muratpaşa Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Özkan Yeşil soyunma odasına giderek oyuncuları kutladı.