Muratpaşa Belediyespor, Mustafa Çetin Kaya Stadı’nda oynanan müsabakada Kestel Belediyespor’u 3-1 mağlup etti. Maçın başlama vuruşu ile birlikte rakip kaleye gol için yüklenen Muratpaşa Belediyespor bulduğu pozisyonları değerlendiremeyince ilk yarı 0-0 eşitlikle sonuçlandı. Kırmızı- Siyahlılar ikinci yarının başlama vuruşu ile birlikte oyunu rakip ceza alanına yıktı.

 

Muratpaşa Belediyespor karşılaşmanın 50. dakikasında Eyüp’ün penaltıdan attığı golle 1-0 öne geçti. Golden sonra baskısını sürdüren Muratpaşa Belediyespor, 52. dakikada Oğuzhan ve 66. dakikada Sedat’ın attığı gollerle farkı 3’e çıkardı.(3-0) Mücadelenin 73. dakikasında Kestel Belediyespor, Ceyhun’un ayağından bulduğu golle farkı 2’ye indirdi.Kalan dakikalarda başka gol olmayınca karşılaşma Muratpaşa Belediyespor’un 3-1 üstünlüğüyle tamamlandı.

 

Karşılaşmayı Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen de tribünden takip etti. Muratpaşa Belediyespor Teknik Direktörü Ahmet Tilki; “Önemli bir galibiyet aldık. Hedefimiz, BAL ligine yükselmek. Hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz. Bize destek olan başta Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen ve Muratpaşa Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Özkan Yeşil’e teşekkür ediyorum” dedi. Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, karşılaşma sonrası soyunma odasına gelerek futbolcuları ve teknik heyeti alınan galibiyet nedeniyle kutladı.
MuratPaşa Bld. Basın Bürosu