Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, Andy-Ar Sosyal Araştırma Merkezi tarafından yapılan ankette, çalışma performansıyla Antalya ilçe belediye başkanları arasında birinci oldu.
Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, , Antalya ilçe belediye başkanları arasında çalışma performansından memnuniyet duyulan birinci belediye başkanı oldu.  Andy-Ar Sosyal Araştırma Merkezi, ‘Yerel Yönetimler Performans Araştırması’ Şubat ayı çalışmasını yayınladı. Yapılan çalışmada ‘Genel olarak düşündüğünüzde mevcut ilçe belediye başkanınızın çalışma performansından memnun musunuz?’ sorusuna  yüzde 50 evet, yüzde 8.9 kısmen yanıtı verilirken toplamda  yüzde 58.9 ile Başkan Evcilmen ilk sırada yer aldı.
Yüzde 58,9 olan memnuniyet 29 Mart 2009 yerel seçimlerinden aynı oranda oy olan Başkan Evcilmen’in oy kaybı yaşamadığının da göstergesi oldu. Son 4 yılda hayata geçirilen Sosyal Projeler, Kentsel Dönüşüm Projeleri, Restorasyon Projeleri, Altyapı Projeleri ve Yeşil Alan-Peyzaj Çalışmaları ile dikkat çeken Muratpaşa Belediyesi  ve Başkan Evcilmen, son dönemde ise Sinan Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi, Park Santralya Projesi, Kültür ve Kongre Merkezi, Tam Olimpik Yüzme Havuzu projeleri  ile öne çıkıyor.