Muratpaşa Belediye Meclisi, Şubat ayı olağan toplantısını Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen’in başkanlığında gerçekleştirdi. Muratpaşa Belediyesi Konferans Salonu’nda gerçekleşen meclisten 19’u gündem 4’ü öneri olmak üzere toplam 23 madde görüşüldü. Mecliste gündem maddelerinin görüşülmesine geçilmeden önce söz alan CHP Muratpaşa Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Erşin, yaygın bir medyanın ekinde çıkan rüşvet iddiaları konusunda meclisi bilgilendirdi. 

İŞ YERİNE AİT MAKBUZ
Bir kuruyemiş firmasında çalıştığını dile getiren Erşin, rüşvet olduğu iddia edilen 3 bin TL. paranın çalıştığı işyerine ait makbuzunu ve iş yerinin mahkeme kayıtlarını meclise sundu. 1600 müşterisi bulunan firmada işi gereği alışveriş merkezlerine girip çıktığını dile getiren Erşin, “Kamerası olan tüm alışveriş merkezlerinde görüntüm vardır. Gidiyorsun kameranın önünde parayı alıyorsun. Sonra sayıyorsun tekrar geri veriyorsun. Rüşvet böyle alınır mı? Rüşvet olduğu iddia edilen paranın makbuzu işte buradadır” diye konuştu.

ÇOCUKLARIM PERİŞAN
Hakkında yayınlanan asılsız iddialardan sonra zor günler yaşadığını dile getiren Erşin, “Evde çocuklarım perişan oldular. Ben geldiğim yeri biliyorum. Ben fabrikada gece gündüz çalıştım. Ben meclis üyesi oldum ama özel hayatımda bir değişiklik olmadı. Ben gariban bir insanım. Bu iddiaları yüce meclisin takdirine bırakıyorum” dedi. CHP Muratpaşa Belediye Meclisi Grup Sözcüsü İbrahim Akkaya ise “Yaklaşan 30 Mart seçimleri öncesinde CHP’ye sistemli bir saldırı yapılmaktadır. Bu saldırının hedefi Muratpaşa Belediye Başkan Evcilmen’dir” dedi.