Muratpaşa Belediyesi ve TED Koleji işbirliği ile düzenlenen Bisiklet Turu ve Uçurtma Şenliği yurttaşların yoğun ilgisiyle gerçekleşti. 

Muratpaşa Belediyesi ve Türk Eğitim Derneği (TED) Koleji işbirliği ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftasının son etkinliği olan Sağlıklı Yaşam İçin Geleneksel 9. Bisiklet Turu ve Uçurtma Şenliği, Perşembe Akşamı Bisikletçilerİ, Muratpaşalı spor severler ve AntalyaSpor Futbolcusu Deniz Barış’ın katıldığı bisiklet turu Muratpaşa Kent Meydanı’ndan başladı. Tur Eski Lara Yolu güzergahında devam edip Muratpaşa Belediyesi’nin prestij projelerinden biri olan Falez 2 Parkı’nda son buldu.

GÖKYÜZÜ ŞENLENDİ

Falez 2 Parkı’nı uçurtma şenliği için dolduran katılımcıların yoğun ilgisiyle bisikletçiler şenlik alanına girdi. Muratpaşa Belediyesi Spor Müdürü Özer Bedir, “İnsan sağlığına ve çevre kirlenmesi konusuna daha fazla önem veremiz ve eğilmemiz gereken bu dönemde böyle bir etkinliğe katılan tüm katılımcıları saygı ve sevgiyle selamlıyorum” dedi.  Alanda TED Koleji öğrencileri tarafından yardım kermesi düzenlenirken, minikler uçurtmalarını uçurdu.  Şenlik alanında aileleriyle beraber unutulmaz bir gün geçiren minikler, popüler şarkılar eşliğinde dans edip oyunlar oynadı.