Özkaynaklarını verimli kullanarak; Türkiye’ye örnek ve model bir yerel yönetim anlayışı sergileyen Muratpaşa Belediyesi’nin Yeraltı Konteyneri Sistemi Üretim Tesisleri arı gibi çalışıyor

193 adet Yeraltı Konteyneri Sistemi

Hizmet ve projeleri ile olduğu kadar, araştırma-geliştirme çalışmaları ile de dikkat çeken Muratpaşa Belediyesi; Türk Patent Enstitüsü’nden patentini aldığı Yeraltı otomatik çöp konteyneri sistemi’ nin üretimini de sürdürüyor. Muratpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Yeraltı Konteyneri Sistemi Üretim Tesisi’nde; 2017 yılının ilk 8 ayında 4’ü 2’li, 149’u 3’lü ve 40’ı 4’lü olmak üzere toplam 193 adet Yeraltı Konteyneri Sistemi üretildi.

730 adet sac konteyner

Temizlik İşleri Müdürlüğü Tesisleri’nde Yeraltı Konteyneri Sistemi’nin yanı sıra sac konteyner üretiminin de yapıldığına işaret eden Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal; “Hizmet ve üretimde tasarruf olmaz. Tüm üretim tesislerimizi verimli hale getirip kapasitelerini arttırdık. Konteynerlerin bakım-onarımını da kendi tesislerimizde yapıyoruz. 193 adet Yeraltı Konteyneri Sistemi’nin yanı sıra 730 adet de sac konteyner üretimini gerçekleştirdik” dedi.