Muratpaşa Belediyespor, Ata sporu olan güreş takımını güçlü bir yapıya kavuşturmak  için harekete geçti.  Amatör sporların insan hayatındaki etkilerine değinen Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “Bölgemizin sevdiği sporlardan olan güreşe desteğimiz her zaman sürecek” dedi.

GÜREŞ AİLESİ BÜYÜYOR

 Muratpaşa Belediyespor Kulübü, güreş takımına   dört  yeni sporcu  ekleyerek  daha güçlü bir yapıya  kavuştu.  Yeni yapılan transferlerle geçtiğimiz yıl Kırkpınar Güreşleri’nde ikinci olan Kumluca Belediyesporlu Başpehlivan Orhan Okulu, Serik Belediyespor’dan Başaltı pehlivanı  Sinan Kaya, Küçük Orta Büyük Boy pehlivanı Kürşat Korkmaz  ve Küçük Orta Büyük Boy pehlivanı Bayram Aslantaş   toplantı salonunda düzenlenen törenle Muratpaşa ailesine katıldı.

BİREYSEL SPORLARA ÖZEL SALON

Bireysel spor branşlarına desteğin artarak büyüyeceğini söyleyen Başkan Uysal, “Toplumsal enerji  ve toplumsal barış ortamının oluşmasında amatör sporlar büyük önem taşıyor. Yetenekli sporcularımızı ve seyir zevki veren sporcularımızı desteklemeye devam edeceğiz” dedi. Başkan Uysal, bireysel sporlar için özel bir spor salonu oluşturacaklarına da vurgu yaptı. Muratpaşa Belediyespor Kulübü Başkanı Fikret Şirin ise imza törenin de Baş Pehlivan Orhan Okulu’dan şampiyonluk sözü aldı.