Muratpaşa Belediyesi’nce hazırlanan kurbanlık hayvan satış noktaları hazırlandı. ATSO karşısı ve Çallı’da Akdeniz Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu arkasındaki alanda kurbanlık hayvan satışları sürüyor

Muratpaşa Belediyesi; belirlenen kurban satış ve kesim yerlerini, havyan satıcıları ve kurbanlık hayvan alacak vatandaşlar için düzenledi. Kurbanlık hayvan satıcıları, hayvanlarını; Topçular Mahallesi Gazi Bulvarı Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) karşısı ile Çallı’daki Akdeniz Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu arkasında belirlenen iki alana getirdi. Bu alanlarda; wc, duş, otopark ve mescid gibi hizmetler de sunuluyor.

Randevulu kesim

444 80 07 numaralı Turunç Masa Çağrı Merkezi’nden randevu alan vatandaşlar, kurbanlık hayvanlarını bu iki alanda ücretsiz olarak kestirebilecek. Randevu almayan vatandaşlar bu alanlarda ücretsiz kesim yaptıramayacak.

Vatandaşlar kendileri kesim yapabilecek

Cumhuriyet, Konuksever ve Çağlayan Mahalleleri Kapalı Pazarları’nda da vatandaşların, kendileri kesim yapabilsin diye düzenlendi. Bu 3 pazar alanında; vatandaşlar, kurbanlık hayvanları kendileri kesebilecek.