Muratpaşa’da çalışan annelere kreş sözü veren Başkan Uysal, ilk kreşinDutlubahçe Mahallesi’nde hizmete gireceğini söyledi. Başkan Uysal, “İnsanın olduğu her yerde olmaya ve hizmet üretmeye devam edeceğiz” dedi. 

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’dan çalışan dar gelirli anneler ve ailelere kreş desteği başlıyor.  Muratpaşa’nın özellikle dar gelirli ailelerinin yaşadığı bölgelerde, çalışan annelerin çocuklarını güvenle teslim edeceği kreşler açma sözü veren Başkan Uysal, ilk kreşini Dutlubahçe Mahallesi’nde açıyor.  Dutlubahçe Toplum Merkezi’nin Kreş ve Gündüz Bakımevi olarak düzenlenip hızla hizmeti gireceğini kaydeden Başkan Uysal, “Yardıma ve desteğe gereksinim duyan her yurttaşımızın yanında olacağız” dedi.

 

KREŞ HİZMETİ YAYGINLAŞACAK

Muratpaşa Belediyesi’nin kreş hizmetini yaygınlaştıracağını dile getiren Başkan Uysal, “Seçim çalışmaları sırasında tespit ettiğimiz bu eksiğin üzerine hızla gidiyoruz. Kreşlerimizin sayısını arttırmayı çok önemsiyoruz. Bu projemiz hem kadınların iş yaşamına ve sosyal yaşama katılmasının önündeki engelleri kaldırıyor, hem de çocuklarımızınemin ellere teslim ediyoruz. İnsanın olduğu her yerde olmaya ve hizmet üretmeye devam edeceğiz” dedi.