Muratpaşa Belediyesi Değirmenönü Kültür Sanat Merkezi kursiyerlerinden Semra Ayaz’ın “Fırçamın Dokunuşlar” isimli resim sergisi Başkan Evcilmen tarafından açıldı.

Değirmenönü Kültür Sanat Merkezi’nde yağlı ve sulu boya eğitimini aldıktan sonra yeteneğini keşfedip resim yapmaya devam eden Semra Ayaz,   “Fırçamın Dokunuşları” ismini verdiği ilk kişisel sergisini açtı.  Muratpaşa Belediyesi Aydın Kanza Kültür Sanat Merkezi’nde sergi açan Semra Ayaz, “Çok heyecanlı ve mutluyum. Muratpaşa Belediyesi’nin açmış olduğu kurslarda aldığım eğitim sonrası ortaya çıkan eserlerimle ilk sergimi açıyorum. Bu güzel ve özel günde beni yalnız bırakmayan Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen’e teşekkür ediyorum” dedi.

Keman dinletisi eşliğinde sergiyi gezip bilgi alan Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen,” Kursiyerlerimizin çalışmalarını ve sergilerini yakından takip etmeye özen gösteriyorum. Resim eğitimi alıp sergi açmak müthiş bir duygu ve gururdur. Belli bir yaştan sonra yeteneğini keşfedip, kaybetmiş olduğu zamanı çok güzel değerlendirerek kendisine hobi edinen Semra Ayaz’ı kutluyor sanatsal çalışmalarının devamını diliyorum” diye konuştu. 36 sulu ve yağlıboya tablonun yer aldığı sergi, 30 Mart tarihine kadar gezilebilecek.