Muratpaşa’nın minik öğrencileri mezuniyet töreniyle ilkokula uğurlandı.  Başkan Evcilmen “Çocuklarımızı ulusal değerlerimizle yetiştirdikleri için ailelerimiz ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Muratpaşa Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi ‘Yılsonu Gösterisi’ ile mezunlarını ilkokula uğurladı. Muratpaşa Kültür Salonu’nda gerçekleşen yılsonu etkinliğinde 80 öğrenci sahne aldı. Ailelerin yoğun ilgisi altında gerçekleşen etkinlikte çocuklar dünya çocuklarını temsil edip İngilizce konuşarak kendilerini tanıttı. Modern ve geleneksel dans gösterilerini sunan öğrencilerden 6 yaş gurubu önümüzdeki yıl ilkokula başlamak üzere veda etti. Miniklere mezuniyet belgelerini Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen verdi.

MİNİKLER KEP ATTI

Gösteri bitiminde mezuniyet törenine geçmeden önce kısa bir konuşma yapan Başkan Evcilmen, “Çocuklarımızı ulusal değerlerimizle yetiştirdikleri için ailelerimiz ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Muhteşem gösterilerinden dolayı da çocuklarımızı kutluyorum” diye konuştu. Başkan Evcilmen, konuşmanın ardından mezun olan miniklere tek tek başarı belgelerini verdi ve miniklerin kep seremonisini izledi. Gösteriye Başkan Evcilmen’in yanı sıra Muratpaşa Belediyesi Meclis Üyeleri ve aileler katıldı.