İlk yağlı çalışmayı yaptılar

Yeni sezon öncesi kuvvet kazanılması amacıyla salonda antrenman ve kros çalışması yapan Muratpaşa Belediyesi’nin pehlivanları çim alanda yağlı antrenmanlara başladı. Muratpaşa güreş takımının başpehlivanları Orhan Okulu, Salih Dorum, Başaltında Sinan Kaya, Serkan Serttürk, Küçük orta büyük boyda Kürşat Korkmaz, Hasan Güzeller ve alt yapıda bulunan pehlivanlar Antrenör Özkan Kaplan ve Ömer Eren yönetiminde ilk yağlı antrenmanını yaptı.

6 gün antrenman       

Haftada 2 gün yağlı, 3 gün salon ve 1 günde koşu antrenmanı olmak üzere haftada 6 gün antrenman yapacaklarını belirten Güreş Şubesi Sorumlusu Erhan Üstündağ, “Sezona oldukça iddialı bir şekilde hazırlanıyoruz. Muğla’da 26 Nisan’da yapılacak olan Yağlı pehlivan güreşlerinde ilk sınavımızı vereceğiz. Ardından 2-3 Mayıs tarihleri arasında Kumluca Belediyesi’nin düzenlediği sezon başındaki en büyük güreşlere katılacağız” diye konuştu.

Okulu göz doldurdu

Muratpaşa Belediyespor Güreş Takımının Başpehlivanı Orhan Okulu, yağlı antrenmanında yaptığı hareketlerle göz doldurdu. Takım arkadaşlarıyla bire bir çalışmalar yapan Okulu, yeni sezon öncesinde rakiplerine gözdağı verdi. Hedefinin Kırkpınar’da Başpehlivanlığı kazanmak olduğunu belirten Orhan Okulu, “ Öncelikle Kumluca’da Başpehlivanlığı kazanmak istiyorum. Ardından hedefim Türkiye’nin en büyük güreşleri Kırkpınar’da birincilik kürsüsüne çıkmaktır” dedi.