Muratpaşa Belediyesi’nin Bayındır Park’ta düzenlendiği ücretsiz sabah sporunda kendiliğinden biraraya gelen kadınlar kulübü Çılgın Nar Taneleri’nin elleriyle yaptığı kalp işareti grubun da sembolü oldu.

Muratpaşa Belediyesi, hafta içi her gün ilçenin 16 farklı noktasında, parklarda, spor salonlarında, statlarda çoğunluğunu kadınların oluşturduğu yüzlerce ilçe sakiniyle birlikte sabah sporu yapmaya devam ediyor. Isınma hareketleriyle başlayıp müziğin ritmiyle birlikte temponun da yükseldiği sabah sporu yaklaşık 1 saat sürüyor.

Bayındır Parkı’nda biraraya gelen kadınlar zaman içinde arkadaş olmayı başardı ve kendilerine ‘Çılgın Nar Taneleri’ adını verdikleri kadın kulübü ortaya çıktı. Haftada 3 gün aksatmadan sabah sporunu sürdüren grup, kendisine bir de sembol seçti.

İlk olarak 14 Şubat Sevgililer Günü’nde ellerini havada birleştirerek oluşturdukları kalp işaretiyle sporu bitiren kadınlar o günden sonra 1 saatlik sporun ardından işaretlerini yapmaya devam etti.

Çılgın Nar Taneleri’ni sabah sporunun ardından Muratpaşa Belediye Meclis Üyesi Gülay Akın, Antalya Muhtarlar Derneği Başkanı Nazif Alp, Meltem Muhtarı Muazzez Kaval, Soğuksu Muhtarı Mustafa Aydın, Bayındır Mahalle Muhtarı Hasan Zorlu ve Yıldız Muhtarı Süleyman Karakuş’la birlikte ziyaret etti.

Bayındır Parkı’nda özgürce spor yapan kadınlara karanfil hediye eden muhtarlar ve Meclis Üyesi Akın, ziyaretin ardından grupla birlikte ellerini havada birleştirip kalp işareti yaptı.