Antalya’ nın Konyaaltı ilçesinde bulunan  Liman mahallesi ve Hurma Mahallesi   sınırları içerisindeki  Bir Çok Mermer ve Taş Deposu Uzun yıllardan beridir  Ruhsatsız ve Kaçak olarak faliyet göstermektedir 

 CHP’li Konyaaltı Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi sınırları içerisinde faliyet gösteren bu depolar  yıllardan beridir halkın sağlığı ile oynadığı gibi çevreye’ve Doğaya büyük zararlar vermektedir Daha önceleri CHP’li Muhuttin Böcek bu ocaklar ve depolar hakkında kısa zamanda olsa Mücadele etmişti ama her ne Hikmetse son zamanlarda adı geçen Firmalara fazlasıyla müsama göstermektedir Muhakakki Bu Müsamanın altında  başka çıkar ilişkileri olduğu akla gelmiyor değil bu durumu anlamak ve anlam vermek Mümümkün değil  aylardır Bu  yörenin halkıyla verdiğimiz kol  kola Mücadeleye ragmen Böcek Hurma ve Liman Mahallesinde bulunan bu depolara Müsama göstermeye devam etmektedir. 

Bölgede kaçak olarak faliyet gösteren bu Taş depoları Öncelikle İnsan sağlığını tehdit ettiği gibi Çevreyede büyük zararlar vermektedir Turizmin başkenti Antalyanın gözde İlçesi konumunda olan Konyaaltı Belediyesi  son yıllarda ardı ardına açılan Taş ocakları ve Taş depoları yüzünden Cazibesini her geçen gün yitirmeye başlamıştır  Bölgede bulunan evlerde oturan vatandaşlar gün boyunca depolara taş taşıyan Kamyonların yola ve çevreye yaydığı toz bulutu yüzünden evlerinde huzur içinde oturamamaktadır. İnsan sağlığınla oynanmaktadır. 

Öncelikle bu depoların Denetimlerinin yapılmadığı aşikardır  Ruhsatsız olarak faliyet gösteren bu Taş depolarına neden Denetim yapılmadığını ve Ruhsatsız olarak faliyet gösteren bu depoların neden yasal yaptırımlar uygulanarak  kapatılmadığını anlamakta güçlük çekiyoruz 

MHP Konyaaltı İlçe Teşkilatı olarak Konyaaltı Belediye Başkanı Muhuttin Böcek’e soruyoruz; Bölgede bulunan Ruhsatsız Taş Depolarını  neden kapatmadınız? İnsan sağlığına ve çevreye verdiği zararları bildiğiniz halde bu doğa katliamına neden göz yumdunuz ? Belediye Başkanı olarak bu Taş deoplarını kapatmaya gücünüzmü yetmedi? yada başka çıkar ilişkilerimi bu depoların ruhsatsız ve kaçak olarak çalışmasına müsaade etti.