Hentbol Kadınlar Türkiye Kupası 1’inci tur maçları için hafta sonu İzmir’de sahaya çıkmaya hazırlanan Muratpaşa Belediyespor’un antrenörü Birol Ünsal, “Turu alıp Antalya’ya döneceğiz” dedi.

Yeni sezona Süper Lig ve Türkiye Kupası’nda şampiyonluk parolasıyla giren Paşa’nın Melekleri, cumartesi sahaya çıkıyor. Hentbol Kadınlar Türkiye Kupası 1’inci tur grup eleme maçları için İzmir Serdar Yereli Spor Salonu’nda, sırasıyla, Polatlı Belediyespor ve Kemalpaşa Ata Gençlik Spor ile karşılaşacak Paşa’nın Melekleri, tur biletiyle Antalya’ya dönmeyi hedefliyor.

Antrenör Ünsal, takımı olarak iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirterek, “Geçen yıl bir ucundan yakaladığımız Türkiye Kupası’nı finalde şanssız bir şekilde kaybettik. Bu sezon telafi edeceğiz” dedi. Amaçlarının turu alıp Antalya’ya dönmek olduğunu belirten tecrübeli antrenör, “Grup maçları aynı zamanda 16 Eylül’de deplasmanda Üsküdar Belediyesi’yle açacağımız Süper Lig öncesi de kendimizi görmemiz, tartmamız için iyi bir fırsat olacak” diye konuştu.