Antalya Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs salgını nedeniyle görevlerinin başından ayrılamayan ve fedakarca çalışan sağlık çalışanlarına desteği sürüyor. Covid-19 salgın kapsamında gecesini gündüzüne katan sağlık çalışanlarının aileleri için günlük olarak 3 çeşit yemek hizmeti verilecek. 

Büyükşehir Belediyesi, koronavirüsle mücadele ve önleme çalışmalarını aralıksız devam ederken, salgın hastalığa karşı hayatlarını ortaya koyarak yoğun mesai harcayan sağlık çalışanlarına da desteğini sürdürüyor. Daha önce Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in talimatıyla Antalya’daki hastanelerde acil servis ve yoğun bakım ünitelerinde görev yapan sağlık çalışanlarına C vitamini desteği verilmiş ve kasa kasa portakal sağlık çalışanlarına gönderilmişti.

NE YAPSAK AZ

Büyükşehir Belediyesi şimdi de koronavirüsle mücadelede özellikle Covid 19 salgın kapsamında fedakarca görev yapan sağlık çalışanlarının aileleri için yemek hizmeti verecek. Vatandaşlar için hayati önem taşıyan salgın önlemede çalışan sağlık personelinin eş, çocuk ve yakınlarının temel beslenme ihtiyaçlarına destek olunacak. Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda ailelere günlük olarak 3 çeşit yemek hizmeti sağlayacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek de ‘Salgın önleme kapsamında çalışan sağlık personelleri için ne yapılsa az’ diyerek desteklerinin devam edeceğini söyledi

Editör: Haber Merkezi