Kültür Yardımlaşma Güç Birliği Platformu Başkanı Cemalettin Pelen, Çorum Kültür Yardımlaşma Derneği, Erzincan Fırat Boyu Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği, Gaziantep Yavuzeliler ve Yöresi Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği ve Amasya Merzifon Kayadüzlüler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ve Sivas Divriği Kültür Derneği temsilcileriyle birlikte Başkan Böcek’i ziyaret etti.
Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı Belediyesi olarak yaptıkları projelerle sadece kenti güzelleştirmediklerini, bunun da ötesinde insanlara daha yaşanır ortamlar sunduklarını bildirdi. Başkan Böcek, Konyaaltı Sosyal Hizmet Merkezi (KOSHİM)’nde geçtiğimiz günlerde hizmete açtıkları “Gıda Giyim Bankası”yla yardıma muhtaç ailelere ücretsiz market alışverişi yapma imkanı tanıdıklarını söyledi. Başkan Muhittin Böcek, sosyal belediyecik anlamında  önemli buldukları bu projenin ilçe halkı tarafından da memnuniyetle karşılandığını bildirdi.Kültür Yardımlaşma Güç Birliği Platformu üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Böcek, Konyaaltı’nda birlik ve beraberlik içinde çalışmalara devam ettiklerini kaydetti. 
Kültür Yardımlaşma Güç Birliği Platformu Başkanı Cemalettin Pelen ise kendilerini oldukça sıcak karşılayan Başkan Böcek’e teşekkür ederek, çalışmalarında kolaylıklar diledi.