Antalya Kepez Çocuk Senfoni Orkestrası, Erdem Bayazıt Kültür Merkezi (EBKM)’nde verdiği konserle Antalyalılara bahar tadında bir gün yaşattı.

Türk, Rus, Amerikan, Kazakistan, Ukrayna ve Güney Kore’den 105 çocuğun yer aldığı Antalya Kepez Çocuk Senfoni Orkestrası, Erdem Bayazıt Kültür Merkezi’nde verdiği “Bahar Konseri” ile davetlilere güzel bir gün yaşattı.

Antalya Valisi Ahmet Altıparmak’ın eşi Özden Altıparmak’la birlikte izlediği konsere, Kepez İlçe Kaymakamı Mehmet Mehmet Ali Özyiğit, Kepez İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüdai Vural ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şef Dr. Mohammed Raouf’un yönetiminde EBKM’nde sahne alan yaşları 4 ile 16 arasında değişen çocuklardan oluşan Antalya Kepez Çocuk Senfoni Orkestrası, Mozart ve Beethoven gibi ünlü bestekarların eserlerini kemanlarıyla icra ettiler. Batı müziğinin birbirinden değerli eserlerini zaman zaman solo olarak icra eden Kepez Çocuk Senfoni Orkestrası’nın minik üyeleri, salonu dolduran davetlilerden büyük alkış aldı.

Vali Altıparmak, konser sonunda Orkestra Şefi Dr. Mohammed Raouf’a çiçek takdim ederek teşekkür etti. Altıparmak orkestranın minik üyelerini de tek tek tebrik ederek, küçük birer hediye verdi.