Edinilen bilgiye göre, 19.05.2017 günü saat:15.00 sıralarında Polis haber merkezine gelen bir ihbarda, Konyaaltı ilçesi, Toros mahallesinde bir şahsın silah tehditiyle  21 D. … plakalı beyaz renkli bir araca zorla bindirilerek kaçırıldığının bildirilmesi üzerine Polis Ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda;
 
Bahse konu araç Bir AVM önünden Antalyaspor kavşağı istikametine seyir halinde iken motosikletli yunus timleri tarafından durduruldu, kaçırılan şahıs A.A (22) kurtarıldı. A.A araçta bulunan diğer şahıslar A.U (53) ve S.A (35)’nın kendisini silah ve tehditle kaçırdığını beyan etmesi üzerine (A.U) ve (S.A) yakalanarak gözaltına alındı.
 
Araçta yapılan aramalarda; 1 adet Ruhsatsız tabanca, Tabancaya takılı vaziyette 1 adet şarjör, 49 adet 9 mm tabanca mermisi, 1 adet çakı bıçağı ele geçirilerek el konuldu. Şüpheli şahıslar ifadelerinde;  A.A’nın babası H.A’dan ticari ilişkiden kaynaklı alacaklı oldukları fakat H.A’ya aylardır ulaşamadıkları için oğlu A.A’yı kaçırdıklarını ifade ettiler.
 
Şahıslar yapılan tahkikatlarının ardından çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandılar.