Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ve mesai arkadaşları 55 yaşında hayata veda eden zabıta memuru Hüseyin Koparan’ı belediye düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurladı.

Yakalandığı kanser hastalığına yenik düşen 2 çocuk babası Koparan için tören, saat 10.00’da Muratpaşa Belediyesi’nde yapıldı. Törene, Başkan Uysal’la birlikte Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ve birlikte mesai yaptığı zabıta arkadaşları katıldı. Başkan Uysal, törende yaptığı konuşmada, şunları söyledi:

“Önemli olan ülkemiz için doğru şeyler yapıp çocuklarımızın yüzüne anlı açık bakarak gidebilmek. Hüseyin Koparan çalışma arkadaşımız, dostumuz böyle bir arkadaşımızdı. Şerefli bir hayat yaşadı. Güzel çalışmalar yaptı. Toplumumuz için, insanlık için, kendi ailesi için. Anısı önünde saygı ile eğiliyoruz. Allah rahmet etsin. Allah yakınlarına metanet versin. Hepimizin başı sağ olsun. Mekanı cennet olsun.”

Okunan dualarının ardından Koparan’ın cenazesi zabıta arkadaşlarının omuzlarında defnedileceği Korkuteli’nin Gümüşlü Mahallesine gönderildi.