“Gelin Spor Yapalım Tek Galibi Dostluk Olsun” projesi Muratpaşa Kent Meydanı’nda gençlerle buluştu. Sporun sağlıklı gelişim açısından önemine değişen Başkan Evcilmen, gençlere spor yapmaları konusunda tavsiyelerde bulundu. 

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından yürütülen “Gelin Spor Yapalım Tek Galibi Dostluk Olsun” projesi kapsamında 42 ili gezecek iki tırdan biri Muratpaşa Belediyesi Kent Meydanı’nda gençlerle buluştu.  Spor etkinliğine katılan Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen ve Muratpaşa Belediyespor’un Bayan Hentbol takımı sporcuları, gençlerle yakından ilgilendi. 

Etkinliğe katılan gençlere ve öğrencilere spor yapmalarını tavsiye eden ve bayan hentbolcuları örnek gösteren Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen; “Muratpaşa Belediyespor Bayan Hentbol Takımına baktığınızda onlar artık hentbolun bir markası oldu. Milli Takım’da kentimizi ve ülkemizi temsil ediyorlar. Antalya’da hentbol deyince onlar akla gelmekte. Onlarda sizin gibi çok genç yaşta spora başlayıp başarılı olarak bugünlere geldiler. Şimdi ailelerine destek oluyorlar. Gelecek yaşamlarınıda sağlıklı fizik performansıyla devam edecekler. Spordan vazgeçmeyin ve spor sizin herşeyiniz olsun. Serbest zamanlarınızı spor yaparak geçirmeye çalışın. Spor yapmaya başladığınızda başka başarıları hedeflemek, başka başarıları amaçlamak göreviniz olsun. Sporla iç içe olun ve spordan kopmayın”dedi.