Antalya’nın Demre İlçesine bağlı Tırmısın mahallesinde DSİ 13. Bölge Müdürlüğü tarafından vatandaşlar kanal projesi hakkında bilgilendirildi.

Demre İlçesi  Tırmısın mahallesinde yapılan toplantıya DSİ 13. Bölge Müdürü   Hayrullah Coşkun, Demre Kaymakamı   Murat Uz, Demre Belediye Başkanı  Süleyman Topcu, Ak Parti İlçe Başkanı  Ünal Arıkan,  Demre Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Akbudak, Demre Belediyesi Meclis Üyeleri  ve DSİ yetkilileri ile Tırmısın Mahalle halkı katıldı.

Toplantıda konuşan DSİ 13. Bölge Müdürü  Hayrullah Coşkun, Bölgemizin şuanda kurak periyot diyebildiğimiz bir dönemden geçtiğini belirterek ”Demreliler sel ve benzeri felaketlerden geçtiğimiz yıllarda çok çekti, bundan sonra Demreli vatandaşlarımız yastığa başını rahat koyacak alın teriniz buhar olmayacak. Kanal projesi inşaat esnasında belki ufak tefek sıkıntılar yaşayacaksınız ama bittikten sonra siz ve sizden sonra ki nesiller için büyük bir miras olacaktır.” Dedi

Demre Belediye Başkanı Süleyman Topcu’da Tırmısın halkının projeye verdikleri destekten dolayı teşekkür ederek “Demre Belediyesi olarak bu projeden etkilenecek vatandaşlarımıza her türlü desteği yapacağız. Daha önce de olduğu gibi Devletimiz ve belediyemiz siz vatandaşlarımızın yararına olan bütün projeleri desteklemiştir. Kanal projesi de daha önce yaşadığımız sel felaketlerinin önüne geçecektir. Vermiş olduğunuz desteklerden dolayı teşekkür ederim.” Dedi.