Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, hafta sonu mevlit, düğün ve asker eğlencesi gibi etkinliklere katıldı. Döşemealtı Belediyesi’nin desteğiyle Kovanlık Mahallesi Muhtarlığınca düzenlenen "Kovanlık gelecek nesiller için el ele" Futbol Turnuvası’na da katılan Genç, katılımcılara başarılar diledi.

Turgay Genç, hafta sonu vatandaşların düzenlediği mevlit, eğlence ve düğün gibi etkinliklere katıldı. Cumartesi günü bürokratlarıyla birlikte vatandaşların düzenlediği etkinliklere katılan Başkan Genç, akşam da Hestourex fuarının gala programına katıldı.

Pazar gününü de mevlit, düğün ve asker eğlencelerine ayıran Başkan Genç, Döşemealtı Belediyesi’nin desteğiyle Kovanlık Mahallesi Muhtarlığınca düzenlenen "Kovanlık gelecek nesiller için el ele" Futbol Turnuvası’na da katıldı. Gençleri kötü alışkanlıklardan korumak ve spora yönlendirmek amacıyla başlatılan turnuvaya 4 takım katıldı.

8-13 ve 14-15 yaş arası çevre mahallelerden oturan çocukların karşılaşmasının ardından, Döşemealtı muhtarları, Antalyasporlu eski futbolcular, Kovanlık mahalle sakinleri ile Aşağıoba-Karataş Mahallerinden oluşturulan takımlar karşı karşıya geldi. Turnuvayı izleyen Başkan Genç, maçların başlama vuruşunu gerçekleştirdi.

Kovanlık Mahalle Muhtarı Bekir Şimşek, Başkan Turgay Genç’e turnuvanın düzenlemesinde ki katkılarından dolayı plaket verdi. Ayrıca spora katkı koyanlara da plaket takdim edildi. Turnuvayı Kovanlık mahalle sakinlerinden oluşan ekip kazandı. Muhtar Bekir Şimşek, turnuvanın geleneksel hale geleceğini söyledi.

Başkan Turgay Genç, akşam da Mehmet ve Gülsüm Tatlı’nın nikahını kıydı.