8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında, Bem-Bir-Sen Antalya Şubesi ile Hizmet-iş Sendikası Antalya Şubesi’nin Kepez Belediyesi bayan personeli için belediye hizmet binasında düzenlediği kahvaltıya katılan Başkan Tütüncü, çalışanlarının Kadınlar Günü’nü kutladı. 
Kepez Belediyesi yemekhanesinde gerçekleşen kahvaltıya, Başkan Hakan Tütüncü, Bem- Bir- Sen Antalya Şube Başkanı Durali Akça, Hizmet- İş Sendikası Antalya Şubesi Genel Sekreteri İbrahim Anlak ve belediyenin bayan çalışanları katıldı.

Kadınlarımız baş tacıdır

Başkan Hakan Tütüncü, kahvaltıda yaptığı konuşmada bayan çalışanlarına şöyle seslendi: “ Bizim inancımız, içinden geldiğimiz medeniyetimiz, kültürümüz kadınları her zaman baş tacı etmiştir. Cenabı Allah, erkeği kadına kadını da erkeğe muhtaç ederek, her ikisinide birbirine örtü yapmıştır. Eğer bizler hayata bu pencereden bakarsak doğruları daha iyi bir şekilde buluruz.”

Hiçbirimizin birbirine üstünlüğü yok

Başkan Hakan Tütüncü, bütün çalışanlarını yol arkadaşları olarak gördüklerini ifade ederek konuşmasını şu sözlerle tamamladı: “Aramızda hiçbir fark yok. Belediye başkanından, yerleri temizleyen kardeşlerimize kadar hepimiz eşitiz. Hiçbirimizin bir diğerine üstünlüğü yok. Amirin memura, memurun da amire üstünlüğü yok, sadece aramızda bir görev paylaşımı var. Bu paylaşımın gereği hepimiz sorumlu olduğumuz yerlerde sorumluluğumuzu en iyi şekilde yerine getirerek, millete hizmet yolculuğumuzu bir aile ortamında sıcak bir yuva içerisinde sürdüreceğiz. Tüm kadınlarımızın bu anlamlı gününü kutluyorum.”