Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Şehit Kahraman Çelikbaş Ortaokulu’nda öğrencilere forma dağıttı.

Kepez’in eğitim standartlarını yükselmesindeki en büyük pay sahibi olan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, yaklaşık 2 ay önce bilişim sınıfı açtığı Şehit Kahraman Çelikbaş Ortaokulu’nda düzenlenen ‘Forma Dağıtım Törenin’de öğrencilere bin 200 yazlık ve kışlık forma hediye etti.

“Eğitimin destekçisi olacağız”

Kepez’de okullarla ilgili gelen her türlü talebe cevap verdiklerini belirten Tütüncü, kendisinin ve belediyesinin her zaman eğitimin destekçisi olacağının altını çizdi. Öğrencilerden derslerine çok iyi çalışma sözü alan Başkan Tütüncü, “Her zaman söylüyorum. Benim evde bir tane çocuğum var. Ama sokağa çıkınca binlerce çocuğum var. Sizler hepimizin çocuklarısınız” diye konuştu.

Öğrencileri motive etmelerini istedi

Başkan Tütüncü, konuşmasında daha önce kendisinden talep edilen okulun kapı ve pencerelerinin yenilenmesi ve okulun boyanması talebinin de yaz tatili sırasında gerçekleştirecekleri müjdesini de verdi. Törenin ardından yine öğretmenler odasında eğitmenler ile bir araya gelen Tütüncü, öğretmenlerden öğrencileri daha motive edici ve daha geniş ufuklar belirlemelerinde yardımcı olmalarını istedi. Öğrenciler adına konuşan bir kız öğrenci, çöp toplayıcısı gençlerin öğrencileri rahatsız ettiğini belirtmesi üzerine, Başkan Tütüncü, tedbir alınması için hemen İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü aradı. Tütüncü, partisinin mahalle temsilcisi ve muhtarın da bu konun takipçisi olmasını istedi. Başkan Tütüncü, okuldan ayrılmadan önce her öğrenciye Anadolu Oyuncak Müzesi davetiyesi hediye etti.