Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, cadde cadde gezerek, vatandaşların sorunlarını yerinde çözüyor.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, cadde cadde, sokak sokak ilçeyi gezerek vatandaşların sorunlarını dinliyor. Tütüncü, Ulusoy Caddesi’nin Yeni Doğan ve Ahatlı Mahalleleri bölümü ile Kuzeyyaka ve Gündoğdu Mahallelerine sınırı olan Göksu Caddesi’ni ziyaret etti.

Esnaf ve vatandaşla kucaklaştı

Başkan Hakan Tütüncü, daha öncede birçok kez gittiği caddelerdeki işyerlerini ziyaret ederek, esnafa işlerinin nasıl gittiğini sordu. Tütüncü, işyeri sahipleriyle kahve ve çay içip sohbet etti, kentle ve belediyecilik hizmetleriyle ilgili isteklerini dinledi. Caddeden geçen her yaştan vatandaşın elini sıkarak, hal ve hatırını soran Tütüncü, vatandaşların eğitim, sağlık, ulaşım, belediye hizmetleriyle ilgili taleplerine yerinde çözüm üretti. Tütüncü, ziyaretlerde yakından ilgilendiği çocukları da çeşitli hediyelerle sevindirdi.

“Halkımın memnuniyeti en büyük enerjim”

Başkan Tütüncü, cadde ziyaretlerini şu şekilde değerlendirdi: “Günboyu, Ulusoy ve Göksu caddelerimizde hemşehrilerimizle gönül bağımızı güçlendirdik. Onların memnuniyeti en büyük enerjimiz. Esnaf dükkânlarındaki sohbetlerden çok şeyler öğreniyorum. Toplumun nabzını en iyi esnafımız tutuyor. Sokaklarda karşılaştığımız tüm çocuklar bizim. Onların mutluluğu bizim mutluluğumuz.”