Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, CHP İl Başkanı Ahmet Kumbul ile Yönetim Kurulu üyeleri, İl Disiplin Kurulu, il kadın ve gençlik kolları yönetimiyle biraraya geldi.

CHP İl Başkanı Ahmet Kumbul, yönetim kurulu üyeleri, İl Disiplin Kurulu İl Kadın ve Gençlik Kolları yönetimleriyle birlikte Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ı ziyaret etti. Kumbul, partisinde kongre sürecinin Kemal Kılıçdaroğlu’nun yeniden genel başkanlığa seçilmesiyle birlikte tamamlandığını söyledi. Şimdi önemli ve zor bir sürecin kendilerini beklediğini dile getiren Kumbul, “Herkes hem bunun hem de daha çok çalışmamız gerektiğinin bilincinde” dedi.

2019’un Türkiye için çok önemli bir tarih olduğunun altını çizen İl Başkanı Kumbul, yerel yönetimler de dahil olmak üzere Türkiye’nin kaderini 2019’un çizeceğini belirterek, “Bu mücadeleyi sandıkta kazanmamız lazım” diye konuştu.

Başkan Uysal, ise parti seçimlerinin tamamlanmasıyla birlikte artık siyasi çalışmalarını başka bir aşamaya geçtiğini belirterek Muratpaşa’da hayata geçirdikleri belediyecilik çalışmalarını partinin seçilmiş yetkili kurullarıyla paylaştı. Muratpaşa’da insanını mutluluğunun esas alan bir anlayışla belediyecilik çalışmalarını 3 ana temel üzerine kurguladıklarını anlatan Başkan Uysal, proje proje Muratpaşa’da yaşanan değişimi anlattı.