Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın seçim sürecinde söz verdiği Falezlerden Denize İniş Projesi, Antalya Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Komisyonu tarafından reddedildi. Muratpaşalılardan gelen yoğun talep nedeniyle Falezlerden Denize İniş Projesi’ni geliştirdiğini kaydeden Başkan Uysal, Muratpaşalılara verdiği sözün arkasında durduğunu göstermek amacıyla projeyi uygulamak istediği 7 noktaya bilgilendirme tabelaları koydu.

DENİZE İNİŞİ PROJESİ REDDEDİLDİ

Her noktanın ayrı ayrı şekillendirilmiş projelerini içeren duyuru tabelalarında, “Halkımızı Falezler’den denizle buluşturmak için hâlihazırda mevcut olan 7 adet denize iniş noktasının düzenlenmesi ve güneşlenme platformları yapımını içeren projelerimiz Antalya Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Komisyonu tarafından 25.08. 2014 tarih ve 605 sayılı karar ile reddedildiğinden hayata geçirilememektedir. Çabalarımız devam etmektedir. Saygı ve sevgilerimizle.” ifadesi yer aldı.

MURATPAŞALILARIN YURTTAŞLIK HAKKI

Ortak akıl ve birlikte yönetim ilkesiyle hareket ettiğini belirten Başkan Uysal, “Bu projemiz seçim döneminde Muratpaşalılardan gelen yoğun talep üzerine geliştirildi. Muratpaşalıların yoğun taleplerine ve bize verdikleri görevi yerine getirip projeyi ortaya çıkarmamıza rağmen bu projenin neden hayata geçmediğini bilmek yurttaşlık hakkıdır. Söz verdiğimiz gibi Muratpaşamızı açık şeffaf, sorgulanabilir ve katılımcı bir anlayışla yönetmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

KUTU

DENİZE İNİŞ NOKTALARI

Manavoğlu

Feneryanı

Konserve Koyu

Semt Spor Sahası Önü

Talya Otel Yanı

Lara Balık Önü

Bambus Yanı