Atölyeleri inceledi

Muratpaşa Belediye Başkanı  Ümit Uysal, Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde incelemelerde bulundu. Sabah erken saatlerde Temizlik İşleri Müdürlüğü şantiyesine gelen Başkan Uysal, konteynır üretim ve tamir atölyelerini dolaştı. Temizlik İşleri Müdürü Ahmet Gündeşlioğlu’ndan yeraltı konteynırı üretimiyle ilgili bilgi alan Başkan Uysal, işçilerle de biraraya geldi. İşçilere hitaben konuşan Başkan Uysal, “Muratpaşa’da temizlik hizmeti Türkiye’de ilk 10 içerisinde olacak. Bunu en kısa süre içinde gerçekleştirmek için hep birlikte çalışacağız” diye konuştu. 

Konteynırlar yer altına inecek

Muratpaşa’da 56 mahallenin yüzde 60-70’lik bölümünde konteynırları üreterek yer altına alacaklarını belirten Başkan Uysal,  “Antalya’nın yoğun sıcağında oluşan koku ve konteynırların alınma anında oluşan gürültüyü yok edeceğiz. Yeraltı konteynırlarını kendi tesislerimizde üreterek tek tek mahallelerimize montajına başlayacağız. Muratpaşa’da bir konteynır kötü olmayacak. Boyasından, iç temizliğine kadar 56 mahallede eşit bir şekilde yapılacak. Caddelerimizin ve sokaklarımızın yıkama işlemini yapacağız. Muratpaşa’da temizlik sorunu kalmayacak” dedi.

Uysal:”Topluma karşılığını vereceğiz”

Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde çalışan işçe personelle de toplantı yapan Başkan Uysal, “Toplum bizden hizmet bekliyor. Beklenen hizmetin en iyisini vermek için çalışacağız. Ben Belediye Başkanıyım sizlerde işçilersiniz. Hepimiz bu Belediye’nin çalışanlarıyız.  Bu memlekette düzgün ve namuslu şekilde hizmet için mükellefiz.  Mesai saatleri içinde oldukça iyi çalışarak alnımızın akıyla görev yapmalıyız” dedi. Başkan Uysal, işçilerin isteklerini de dinleyerek çözüm üretilmesi konusunda talimat verdi.